vrijdag 31 maart 2017

Tomaatjes met pijnboompitten uit de oven


Tomaatjes met pijnboompitten uit de oven

Iedereen weet dat 250 gram groenten per dag aanbevolen wordt, maar niet iedere groenten is lekker genoeg om er zoveel van te eten. De tomaatjes in dit recept smaken zo verrukkelijk en zoet waardoor die 250 gram geen straf zou moeten zijn!

Het recept is heel eenvoudig en de tomaatjes smaken lekker bij de macaroni met ham en kaas de luxe uit het vorig blog.

Geniet van dit gezonde lekkernij!

Ingrediƫnten

500 gram       Snoeptomaatjes
3 eetlepels     Olijfolie
3 eetlepels     Pijnboompitten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius. Was de snoeptomaatjes en droog ze licht af. Doe de tomaatjes in een kleinere ovenschaal. Besprenkel de tomaatjes met de olijfolie en strooi de pijnboompitten er over heen.

Plaats de ovenschaal in het midden van de oven. Na 10-15 minuten zijn de tomaatjes en de pijnboompitten een beetje bruin en kun je ze uit de oven halen.

Samen met de macaroni met ham en kaas de luxe heb je eenvoudig een heerlijke maaltijd, zo op tafel. Smakelijk eten!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten